Kur'an-ı Kerim'in nazil olduğu dil arapça olduğu için böyle bir üstünlükten söz edebiliriz. Ayet destekli cevap için sağol hacı abi. Bu kadar arapça kelimeyle bağdaşmış bir dilimiz olduğu için atalarımıza müteşekkiriz
Forum: Türk Tarihi
· Mesaj Önizlemesi: #40645
· cevaplar: 8
· Okunma: 688
Gardaşım maşALLAH hayırlı olsun... inş dahaa dahaaa dahaaa nice hedeflerine ulaşırsın... Ders çalıştırabilirdim destek isteseydin beden müzik resim dersleri
Abi ben paylaşılmaması taraftarı değilim kesinlikle sadece tartışmaya açmış bulundum.Eserin paylaşılması hususuna ben karar veremem forum kuralları karar verir. Konu altındaki yorum butonunu kullandım sadece bildiklerimi paylaştım hepsi bu. Forumda şahsa hitaben değil başlığa hitaben konuşmayı yeğlerim herzaman. Yanlış anlaşılma olmasın lütfen..
Film istiyesimm geldi.Ricaa Otkradnati Ochi(çalıntı gözler) Sorun yaratan adam
Bir de enasıl derlenir yapılır bilmiyorum ama ülke tv deki arşivci programının programlarını bir türlü adam akıllı bulamadım. Youtubeda partlar yok karma karışık ve bence yakın tarihin detayını merak eden herkes izlemeli... Sevgiler saygılar hörmetler...
Az sadaka çok belayı defeder ve bu konuda ki hadisler gayet açıktır. Sadaka vermek maddi veya manevi yükükümlülük gerektirdiği için kıssada maddiyat ölçüsüyle yarışmak akla yatmıyor bir türlü. (Selam vermek sadakadır.) [Buhari] (Ölümü hatırlamak sadakadır.) [Deylemi] (Nikâhlısıyla beraber olmak sadakadır.) [Müslim] (Din kardeşine güler yüz göstermek, sadakadır.) [Tirmizi] Hz. Ebu Bekir i sadaka konusunda geçemediği doğrudur. Ama bunun yegane sebebi maddi yarış değildir.. Falancanın verdiği milyarlar filancanın hayır duası kadar büyük sadaka olmayabilir. (sadaka bahsine hakim değilim hüküm giydirmek gibi lüksümde yok. Bildiklerim bunlar yanlışım varsa düzeltilmeye açıktır)
Bu menakıb risalesinin sahihliğini sağlamlığını daha önce konuşmuştuk diye hatırlıyorum. Ya manada derin yada saçma sapan şeyler var bu kitapta ki sadaka vermekte yarışa girmek gibi birşeyde pek güzel bi hadise gibi gelmiyor akla. Yoruma açık ben acizim onu da diyim
Ergenekon'a dair... Zaman ayırın izleyin derim ve program 1997 yılında çekilmiştir. Ecevit'in anlattıkları ve Erol Mütercimler'in dedikleri, kulağa sanki bugünde konuşulan şeyler gibi gelmiyor mu?
3d olursa aksiyon açısından izleyebilirsiniz. Bütçe olarak büyük bir film ama o paralara çok daha güzelleri yapılabilirdi. Pandora insanlarının yaşam tarzını izlerken sosyolojik tahliller yapabilmeniz mümkündür...