|
 ·
 ·
 ·
 ·
 ·
 ·
 ·
 ·
 ·
 ·
 ·
 ·
|
  |
3 Üye 3 Yorum (: |
|
|
|
|
Sep 1 2008, 14:13
|
Grup: Admin
Nereden: nereye
Üye No: 8
Ruh Halim 
|
alttaki 3 üyeyi yorumlayın bakalım yeni 3 kişi yazmayı unutmazsak sonrakine kolaylık olur
elif= bycell= salih=

Şehadet bir tutku bir özlem bize!
Ölüm bir son değil diriliş bize!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dec 18 2008, 21:23
|
Grup: Yönetici
Nereden: İstanbul
Üye No: 3
Ruh Halim 
|
Elif: Forum Güzeli ByCeLL : Ben Salih : Ağır Abiii Sibeveyh OFLU RuZGaR

Gücümüzden Şüphe Edersek, Şüphelerimize Güç Vermiş Oluruz
|
|
|
|
|
|
|
|
Dec 18 2008, 22:16
|
Nereden: deRSaadeT...
Üye No: 25
Ruh Halim 
|
sibeveyh: Zatı muhterem oflu: bahrı karadeniz fırtınası  Ruzgar: esen yelden ötürü bir forum beyfendisi... (daha tanışamadığım için benden bu kadar) Ebruli ife Rizeli

Eyvah bu bâzîçede bizler yine yandık Zîra ki ziyan ortada bilmem ne kazandık
 Kûn Fe Yekûn...
"Ol der ve olur!"
|
|
|
|
|
|
|
|
Dec 19 2008, 16:48
|
Nereden: nereye
Üye No: 8
Ruh Halim 
|
ebruli=tanımıyorum pek ama hanım bi abla  ife=yumurcak  rizeli=gevezekatremisal tiryandafila delux

Şehadet bir tutku bir özlem bize!
Ölüm bir son değil diriliş bize!
|
|
|
|
|
|
|
|
Dec 20 2008, 03:05
|
Grup: Üye
Nereden: İSTANBUL
Üye No: 338
Ruh Halim 
|
katremisal yeni anne tiryandafila tanımıyorum delux işletim sistemi galiba kanayan yara el hacc malik el şahbaz zatoichi
|
|
|
|
|
|
|
|
Dec 20 2008, 08:49
|
Grup: Yönetici
Nereden: çarkların arasında
Üye No: 2
Ruh Halim 
|
kanayan yara Yeni olması hasebiyle çok bilgim yok gördüğüm kadarıyla iyi biri (Doğum tarihini göremedik)
el hacc malik el şahbaz Ne diyimki entel ve enteresan bir tip aynı zamanda muhabbet tellalı
zatoichi saygı duyduğum bir dost gerçekten çalışkan ve başarılı
Yiğido Zencavi SibeVeyh
|
|
|
|
|
|
|
|
Sep 8 2009, 09:00
|
Nereden: K
Üye No: 1,677
Ruh Halim 
|
Yiğido, Her zaman çevrimiçi, şair ruhlu, baba.. Zencavi, yok, bilmiyorum, habersizim.. SibeVeyh, hemşehrim, komşum  , iyi biri diye düşünüyorum. ecrin, Samanyolu ve hudeybiye hakkında yorum istiyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
Sep 8 2009, 09:05
|
Grup: Müdür
Nereden: Yıldızlardan....
Üye No: 232
Ruh Halim 
|
çok şey istiyorsun hubeydiye.
zencavi. yanlış biliyorsun delux webcam markasıdır.senın dediğin işletim sistemi linux tur:)) samanyolu. kayıp aranıyor..... hubeydiye. atılgandır,çalışkandır,hayat doludur,hanım hanımcıktır(yanı efendıdır) . kardeşimizdir...
ben kımseyi merak etmiyorum hepinizi seviyorum nokta:)

Hayâ sıyrılmış inmiş, öyle yüzsüzlük ki her yerde... Ne çirkin yüzler örtermiş meğer o incecik perde!
Vefa yok, ahde hürmet hiç, emanet lâfz-ı bî medlûl; Yalan râyiç, hıyanet mültezem her yerde, hak meçhul.
Yürekler merhametsiz, duygular süflî, emeller hâr; Nazarlardan taşan mânâ ibâdullahı istihkar.
Beyinler ürperir ya Rab, ne korkunç inkılâb olmuş: Ne din kalmış, ne iman, din harab, iman türab olmuş!
Mefâhir kaynasın gitsin de, vicdanlar kesilsin lâl... Bu izmihlâl-i ahlâkî yürürken, kalmaz istiklâl!
Mehmet Akif Ersoy
|
|
|
|
|
|
|
|
Sep 8 2009, 09:07
|
Ruh Halim 
|
Abi bide 3 üye yazsan da oyun devam etse
Ben sorayım o zaman. Mustafa, ReKeN, UsTa?
|
|
|
|
|
|
|
|
Sep 8 2009, 09:10
|
Ruh Halim 
|
lufy emine_25 ve ve i.z olsun

Hayâ sıyrılmış inmiş, öyle yüzsüzlük ki her yerde... Ne çirkin yüzler örtermiş meğer o incecik perde!
Vefa yok, ahde hürmet hiç, emanet lâfz-ı bî medlûl; Yalan râyiç, hıyanet mültezem her yerde, hak meçhul.
Yürekler merhametsiz, duygular süflî, emeller hâr; Nazarlardan taşan mânâ ibâdullahı istihkar.
Beyinler ürperir ya Rab, ne korkunç inkılâb olmuş: Ne din kalmış, ne iman, din harab, iman türab olmuş!
Mefâhir kaynasın gitsin de, vicdanlar kesilsin lâl... Bu izmihlâl-i ahlâkî yürürken, kalmaz istiklâl!
Mehmet Akif Ersoy
|
|
|
|
|
|
|
|
Sep 8 2009, 09:12
|
Ruh Halim 
|
QUOTE(hudeybiye @ Sep 8 2009, 10:07) İçeriği Görebilmek için ücretsiz ÜYE OLUN veya Üye iseniz GİRİŞ YAPINBen sorayım o zaman. Mustafa, ReKeN, UsTa?
yaw ne bilem ha hepside iyidir hoştur güzeldir ha ben çıkıyem işim var
Mehmet Akif Ersoy
|
|
|
|
|
|
|
|
Sep 8 2009, 09:17
|
Ruh Halim 
|
lufy, hımmm  iyidir, abidir. emine_25, zorla üye yapılan birisi diye hatırlıyorum. ***İ.Z*** , forum abisi, nişanlı, zoraki asker sancar, kutlama, akhaber
|
|
|
|
|
|
|
|
Sep 8 2009, 09:22
|
Ruh Halim 
|
 emine yi zorla uye ettim ben hatırlıyorum da sen nerden bildin  ve diğer üyeleri açmayacağım yoksa 3 isim vermem gerekecek ama yinede söyliyim ak haber ve kutlama sadık hizmetkarlardandır  sancar dostumuzdur bu ara piyasada yok o ayrı mesele... ALLAH ona ve tum sevdiklerine şifa eylesin...

Mehmet Akif Ersoy
|
|
|
|
|
|
|
|
Sep 8 2009, 09:36
|
Ruh Halim 
|
QUOTE(RuZGaR @ Sep 8 2009, 10:22) İçeriği Görebilmek için ücretsiz ÜYE OLUN veya Üye iseniz GİRİŞ YAPIN emine yi zorla uye ettim ben hatırlıyorum da sen nerden bildin sancar dostumuzdur bu ara piyasada yok o ayrı mesele... ALLAH ona ve tum sevdiklerine şifa eylesin... Benim bi abim var herşeyi bilirim ...
Aminn.
Başka da üye bilmiyorum soracak..
|
|
|
|
|
|
|
|
Sep 11 2009, 22:37
|
Üye No: 264
Ruh Halim 
|
hatlar karışmış ne biçim yöneticlersiniz siz yaw sizleri esefle kınıyorum a dan z ye ....
beni yorumlayacak kadar malumatı olan bi ALLAHın kulu yokmu bu forumda bycell salih abi el hac malik el sahbaz katremisal leylim iz direk kırmızı hemde ...
zorla yorumlatırım bende alalal
ReKeN ByCeLL katremisal

Çarşı Varken Pazara Giden Ya Kadıköy BülBülü Yada MecidiyeKöy Kedisidir . /// ReKeN
|
|
|
|
|
|
|
|
Sep 12 2009, 10:56
|
Ruh Halim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sep 12 2009, 13:57
|
Nereden: nereye..
Üye No: 476
Ruh Halim 
|
QUOTE(ReKeN @ Sep 11 2009, 23:37) İçeriği Görebilmek için ücretsiz ÜYE OLUN veya Üye iseniz GİRİŞ YAPINhatlar karışmış ne biçim yöneticlersiniz siz yaw sizleri esefle kınıyorum a dan z ye ....
beni yorumlayacak kadar malumatı olan bi ALLAHın kulu yokmu bu forumda bycell salih abi el hac malik el sahbaz katremisal leylim iz direk kırmızı hemde ...
zorla yorumlatırım bende alalal
ReKeN ByCeLL katremisal
ben seni ilk üye olduğun zamanlar bot zannetmiştim..  Günlük o kadar haber mesajı atıyordun ki bu olsa olsa bottur diyodum..epeydir yoktun unutturdun kendini.. Yeniden hoşgeldin.. bak beni kınama artık
Eğer 9 canlı olsaydın, En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden! Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan, Yerin 6 mekan olacak sana. En fazla 5 metre kumaş g ö t üreceksin! Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini! Bu 3 günlük fani dünyada, Azrail'e 2 kat olup yalvarsanda nafile, Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin! İşte, o an herşey 0 dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR .
|
|
|
|
|
|
|
|
Sep 12 2009, 14:03
|
Nereden: nereye..
Üye No: 476
Ruh Halim 
|
QUOTE(hudeybiye @ Sep 12 2009, 11:56) İçeriği Görebilmek için ücretsiz ÜYE OLUN veya Üye iseniz GİRİŞ YAPINzatoichi : katremisalin kocası ve değerli bi abimizdir.. fosil dna : genelde akıl kurcalayan sorularıyla tanıdım.. Bi kaç beyin fırtınası sorusu sorar ve bikaç ay ortalarda gözükmez.. adem çiçek : benim akrabam yeğen sayılır.. Omü de bilg. programcılığı okuyacak.( 2 yıllık) Şu an köyde finduk topluyor.. Onu da ben zorla üye yaptım.  sonra foruma yararlı olur diye yönetici yaptık.. usul yerini bulsun diye sorduklarım ecrin mustafa sibeveyh
Eğer 9 canlı olsaydın, En fazla 8 kez kaçabilirdin ölümden! Bil ki 7 düvele sultan dahi olsan, Yerin 6 mekan olacak sana. En fazla 5 metre kumaş g ö t üreceksin! Kapatacaksın 4 açsanda gözlerini! Bu 3 günlük fani dünyada, Azrail'e 2 kat olup yalvarsanda nafile, Ecel geldiğinde 1 gün öleceksin! İşte, o an herşey 0 dan başlayacak. Çünkü,
ÖLÜM YOK OLUŞ DEĞİL,YENİDEN DOĞUŞTUR .
|
|
|
|
|
|
|
|
Sep 13 2009, 05:49
|
Nereden: deRSaadeT...
Üye No: 25
Ruh Halim 
|
mustafa kim yav

Eyvah bu bâzîçede bizler yine yandık Zîra ki ziyan ortada bilmem ne kazandık
 Kûn Fe Yekûn...
"Ol der ve olur!"
|
|
|
|
|
|
|
|
Sep 13 2009, 17:45
|
Üye No: 17
Ruh Halim 
|
QUOTE(ByCeLL @ Dec 18 2008, 22:23) İçeriği Görebilmek için ücretsiz ÜYE OLUN veya Üye iseniz GİRİŞ YAPINElif: Forum Güzeli ByCeLL : Ben Salih : Ağır Abiii Sibeveyh OFLU RuZGaR
|
|
|
|
|
|
|
  |
1 kullanıcı bu başlığı okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 üye: